Kandidaatti Ruokakulttuurissa dunedin Uudessa-Seelannissa

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Ruokakulttuurissa 2017 dunedin Uudessa-Seelannissa

Ruokakulttuuri

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Uusi-Seelanti on maa upea ja monipuolinen luonnon kauneutta. Kiwi eivät ole vain yksi kansallisten symbolien - muut ovat hopea saniainen lehtiä ja Koru - mutta myös nimi uusiseelantilaiset yleensä kutsuvat itseään. Overseas opiskelijoiden tulee maksaa kokonaisuudessaan lukukausimaksut ja omat elinkustannukset opiskellessaan Uuden-Seelannin laitos.

Dunedin 's suurin teollisuudenala on korkea-asteen koulutus, koska tämä kaupunki omistaa vanhin yliopisto Uusi-Seelanti: Otagon yliopiston. Dunedin asuu monia muita merkittäviä instituutioita, kuten Otago Polytechnic Institute ja Dunedin College of Education. Opiskelijat muodostavat suuren osan koko väestöstä Dunedin.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Ruokakulttuurissa dunedin Uudessa-Seelannissa 2017

Näytä lisää

Kandidaatin Ruokakulttuurin

Otago Polytechnic
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 vuotta February 2017 Uusi-Seelanti Dunedin

Advance tutkimus Culinary Arts ja voit olla hyvin varustettu jännittävä uran kärjessä [+]

Kandidaatit Ruokakulttuurissa dunedin Uudessa-Seelannissa. Keen tehdä jälkensä kulinaarinen maailma? Luova, motivoitunut ja valmis kokeilemaan uusia asioita? Sitten tämä on ohjelma sinulle! Ruoanlaitto valmistuneet ovat kysynnän ympäri maailmaa monilla eri teollisuuden aloilla. Advance tutkimus Culinary Arts ja voit olla hyvin varustettu jännittävä uran kärjessä kokki, käsityöläinen ruoka tuottaja, ruoka kirjailija, opettaja, yrittäjä tai promoottori. Mahdollisuuksia voi syntyä myös liikkeenjohdon tai itsenäisen ammatinharjoittamisen. Lähde tämän maailman johtava pätevyys, joka vie Uuden-Seelannin ruokakulttuuria uusiin korkeuksiin - ainoa laatuaan eteläisellä pallonpuoliskolla. Tämä edistyksellinen, sovelletaan tutkinto antaa sinulle tietoa, työkaluja ja tekniikoita, jotka lisäävät työllisyyttä potentiaalin ammatillinen Culinary Arts. Hyödynnä aika meidän koulutukseen ravintola ja kukoistaa johdolla erittäin kokeneita ohjaajia. Valitse keskittyä yksi viidestä erikoisaloja: Ravintola / Hotelli Chef, Artisan tuottaja, Management, median ja teknologian tai asteen opettaja. Kansainvälinen: NZD 21580 (ensimmäinen vuosi) Pääsyvaatimukset Kansainväliset opiskelijat arvioida yksilöllisesti varmistaa tapaat tutkinnon tason pääsyvaatimukset. Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli, sinun on myös osoitettava Englanti kielitaito vastaa IELTS koko bändi pisteet (akateeminen) 6,0, peräti 6,0 kirjallisesti ja puhuminen ja vähintään 5,5 lukemisessa ja kuuntelu. Portfolio vaatimukset Sinun tulee antaa portfolion osana hakuprosessin. Tämä portfolio olisi sisällytettävä: CV yksityiskohtaisesti teidän pätevyys / akateeminen ennätys, teidän etuja ja harrastuksia, johtotehtävissä olet järjestetään (sekä sisään ja ulos koulun) ja yksityiskohtia työkokemus (joko maksettu tai vapaaehtoinen). Saatekirje, enintään 500 sanaa, miksi olet valinnut hakea AMK Culinary Arts, odotukset ohjelman, urasi tavoitteet tällä alalla ja vaiheet olet jo edetä niitä uraan liittyviä tavoitteita ja parantaa mahdollisuuksia tulla hyväksytään ohjelmaan. Muista liittää mukaan akateemisen kirjaa sovelluksen kanssa (Englanti käännökset tarvitaan, jos ei Englanti). Osanottajien lukiossa tai viime oppivelvollisuuskoulun - NCEA tulokset tai vastaava. Jos vielä lukiossa, ota myös luettelo Mitä aiheita opiskelee tänä vuonna ja millä tasolla. Muille hakijoille - jäljennökset tuloksia ja / tai tutkintoja. Anna oikeaksi todistetut jäljennökset tutkinto- ja selostukset - älä lähetä alkuperäisiä asiakirjoja. Jos sinulla on kysyttävää jättämistä oman salkun, ota yhteyttä Food Design Institute. Täydentävät asiakirjat Sinun tulee toimittaa oikeaksi todistetut jäljennökset todistaa henkilöllisyytensä ja todiste asuinpaikka (tarvittaessa). Valintamenettely Riittävän päteviä hakijoita joko hyväksytään ohjelmaan tai annetaan väliaikaisen pääsyn vuonna yksi ohjelman. Hakukelpoisuus valitaan käyttäen erilaisia ​​esitetyt vaatimukset. Jos hakijoiden määrä, jotka täyttävät valintaprosessin vaatimukset ylittävät käytettävissä olevat paikat, ammatillisen arvion mukaan henkilöstön käytetään määrittämään niille annetaan välitön pääsy ja ne sijoitetaan odotuslistalle. Onnistunut hakijat lähetetään yksityiskohtaisia ​​tietoja ilmoittautumisesta, lainat, aloituspäivä seuraavan vuoden ja kaikki tiedot, jotka voivat olla tarpeen helpottaa Sujuvasti ohjelman. Hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusperusteita ohjataan polku tutkimuksen valmistellakseen heitä soveltamista seuraavana vuonna. Lisäkustannukset Aikana induktio päivä, sinulla on mahdollisuus ostaa täysi univormut Otagon ammattikorkeakoulun ensisijainen toimittaja. Sinun pitäisi odottaa viettää noin $ 1,000 ohjelman erikoislaitteet. Tämä katetaan "Course liittyvien kustannusten" -osioon opintolainan (jos tukikelpoisia). Jatkokoulutusmahdollisuuksista Tämä tutkinto antaa ponnahduslauta edelleen kehittyneitä tutkimuksen Culinary Arts. Ohjelman erityisiä riskejä On olemassa useita Työturvallisuuslaki (TTT) liittyviä kysymyksiä käytännön työn aloilla erityisiä kaupallinen vieraanvaraisuutta ympäristössä. Näitä ovat, mutta eivät rajoitu, palovammoja kuumia nesteitä tai kuumia esineitä ja leikkauksia terävien instrumenttien. Sinulla on pääsy suunta kirjanen, joka kattaa ohjelman erityisiä riskejä tarkemmin. Työmäärää Harjoitustyö tämän ohjelman vaatii noin 20 tuntia suunnattu tutkimuksen muodossa luokkahuoneessa ja työpajoja viikossa. On odotettavissa, että voit viettää noin 20 tuntia omaa aikaa itseohjautuvaa tutkimuksessa jotta onnistuneesti päätökseen ohjelman. Levitä 31. lokakuuta UKK/Vastaukset Mikä on vähintään / enintään ikä hakea? Ei ole yläikärajaa soveltaa, jos olet aito opiskelija. Yleensä opiskelijat alkavat niiden ohjelmat ovat vähintään 18-vuotiaita. Kuinka kauan tutkimus kestää? Ylempää astetta kolme vuotta, tutkintotodistukset ovat yleensä kaksi vuotta ja sertifikaatit ovat yksi vuosi. Ja jatko pätevyys voidaan myöntää yhdessä kaksi vuotta loppuun. Entä kansainvälistä tunnustusta? Kaikki tutkinnot tunnustetaan kansainvälisesti. Voit ottaa Otagon ammattikorkeakoulun perustutkintoa astetta ja sovelletaan muiden kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen jatko ja jatko-opintoihin. Kuinka paljon voin ansaita opiskelijana? Niille opiskelijoille, jotka ovat oikeutettuja toimimaan opiskellessaan voi saada syy työpaikkoja alueilla, kuten vieraanvaraisuus tai muiden palvelujen toimialoilla. Tuntipalkkasi on todennäköisesti välillä NZD $ 13-15. Mitä tarvitsen minun opiskelija viisumi? Sinun Otago ammattikorkeakoulu Tarjous Place kirjeen. Tämä kirje tarkoittaa sinut on hyväksytty opiskelemaan. Siinä todetaan myös kurssin maksu, joka sinun on maksettava ensimmäisenä lähimpään Uuden-Seelannin lähetystö, konsulaatti tai maahanmuuttovirasto. Tämän jälkeen saat maksukuitin meiltä. Sinun on toimitettava nämä kaksi asiakirjaa (tarjous Place ja vastaanottamisen palkkiot), sekä todisteet siitä, että sinulla on riittävästi varoja elinkustannukset, ja paluu kansainvälisten lentolippujen tai todisteita riittävästi varoja ostaa, lähimpään Uusi-Seelanti suurlähetystö, konsulaatti tai maahanmuuttovirasto. Ohjelmista enintään 24 kuukautta, joudut myös tarjota aivan äskettäin lääketieteen ja X-ray todistuksia. Jos olet yli 17-vuotiaille, tarvitset poliisin todistus osoittaa, että olet hyvä luonne. Katso Uuden-Seelannin Maahanmuutto verkkosivuilla lisätietoja. Virtaviivainen viisumihakemusten nyt auki! Jos olet kansainvälinen opiskelija, joka hakee oman opiskelija viisumin ulkopuolelta Uusi-Seelanti, saatat saada virtaviivainen viisumi prosessi tarjoamia Maahanmuutto Uusi-Seelanti (INZ). Tämä mahdollistaa viisumin hakemuksensa voidaan käsitellä nopeammin INZ koska Otagon ammattikorkeakoulu nimeää sinut sopiva ehdokas (INZ päättää tuloksen ja käsittelyaika). Kun olet saanut Tarjoa Place Alkaen Otagon ammattikorkeakoulun, voit hakea virtaviivainen viisumia nimitys meiltä kirjeen. Lisätietoja ja jättää hakemuksen, klikkaa tästä. Mitä tapahtuu, kun päätän tutkinto? Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet tutkinnon normaaliin aikaan ja on työtarjouksen liittyy opintojen voi hakea työviisumi vielä kahdella vuodella. Tämä oikeuttaa sinut työskentelemään työtä olet on tarjottu, ja voivat auttaa sinua saada oleskeluluvan. Entä hakemisesta Uusi-Seelanti asuinpaikkaa? Jos täyttävät nykyisen maahanmuuttopolitiikan Uudessa-Seelannissa, on mahdollista, että voit hakea oleskelulupaa milloin tahansa. Maahanmuuttopolitiikka kannustaa opiskelijoita, jotka ovat suorittaneet tutkinnon Uudessa-Seelannissa hakea pysyvää oleskelulupaa. Onko hakemusmaksu? Ei. Kuinka kauan kestää hakea? Suosittelemme sovelletaan vähintään kolme-neljä kuukautta ennen ohjelman käynnistyy niin, että olet järjestetty saapua ajoissa. Mitä tarvitsen sisällyttää hakemukseni? Sinun Englanti kieli testitulokset: IELTS, TOEFL tai TOIEC. Vaadimme myös todistetut kopiot kaikista akateemisen tuloksia olet omasta ulkomailla lukion tai yliopistossa. Saatamme myös vaativat ansioluettelo tai salkun, riippuen ohjelman pääsyvaatimukset. [-]